Noorderwind 2020

Mooie mensen,

Het is een tijdje stil geweest van onze kant. Zoals je misschien weet heeft dat een reden gehad; we hebben even een pauze genomen na een mooi, intensief en gezegend jaar en zijn vooruit gaan kijken naar de toekomst van Noorderwind. Samen met God hebben we de tijd genomen om te leren van de afgelopen jaren en te kijken hoe we Noorderwind ‘toekomstbestendig’ kunnen maken.
Op dit moment zijn we druk doende met het opzetten van een stichting en het regelen van de saaie maar noodzakelijke dingen om zo weer mooie, onvergetelijke weekenden te kunnen organiseren.

Het goede nieuws dat je misschien al tussen de regels door leest: Noorderwind gaat door. Yes! We zijn nog steeds zeer enthousiast om jongeren bekend te maken met God en wat Zijn liefde voor onze levens betekent. De locatie van afgelopen jaar is ons o.a. vanwege de grootte erg goed bevallen. Wat was het fijn om zoveel jongeren mee te kunnen nemen en minder te hoeven teleurstellen. We kiezen ervoor om komend schooljaar niet in september het Noorderwind Event te houden maar pas in mei, en wel van 8 tot en met 10 mei (2020). Alle jongeren die dan in klas 1, 2 en 3 zitten kunnen deelnemen aan het kamp.

Degenen die helaas niet meer mee kunnen maar nog wel graag (samen) naar een gaaf christelijk kamp gaan kunnen we de weken van Athletes in Action Sportkampen (https://www.athletesinaction.nl/activity/aia-sportkampen/), Next Move (https://nxtmove.nl/sportkampen/) en de zomerweek van New Wine (https://next.new-wine.nl/) aanraden.

We zien er naar uit naar wat God de komende jaren weer door Noorderwind heen gaat doen. Heb je nog vragen of opmerkingen, laat het ons weten via ons contactformulier op de website.

Gods zegen,
Team Noorderwind
Alex, Andrea, Anne, Annemiek, Bart, Ellen en Ellen, Harmjan, Margriet, Marnix, Wytze en Willianne