————–

Update:

Voor een aantal leerlingen geldt dat ze vrijdag tot het 8e uur les hebben en van verder moeten komen.
Voor de locatie Magnolia is het als volgt geregeld: als de leerling tot het 8e uur les heeft, mag hij met een briefje van thuis het 7e uur weg.
Voor de andere gebouwen is er helaas nog niets bekend. Wij adviseren om bij vragen contact op te nemen met het Gomarus. Dit blijft uiteindelijk een schoolaangelegenheid en niet die van Noorderwind.
Mocht uw zoon of dochter van verder komen, dan adviseren we om een creatieve oplossing te bedenken (bijvoorbeeld ‘s ochtends alvast de spullen meenemen naar school en samen met anderen richting het Vondelpad reizen).

—————

 

Hieronder vindt u de nodige logistieke informatie en de meneemlijst. Daarnaast vindt u onderaan de pagina verder nuttige informatie. 

 

Aankomst
Op vrijdag 28 september ben je vanaf 17.00 welkom op het Gomarus College, locatie Vondelpad 2, 9721 LX Groningen. We verzamelen op het plein van Vondelpad 2, tussen het ROC Menso Alting en Vondelpad 2.
Alle bussen vertrekken vanaf hier. Je hebt tot 17.20 uur de tijd om in te checken, om 17.30 vertrekken we. Hier krijg je te horen in welke bus je zit en wat de teamindelingen zijn. In de bus ontvang je het programmaboekje en worden de afspraken voor het event in je teamverband doorgenomen. Deze afspraken komen ook op de website te staan.
We gaan er vanuit dat je voordat het event begint gegeten hebt. In de bussen wordt gezorgd voor wat drinken en fruit voor iedereen. Het is niet toegestaan om chips e.d. in de bus te eten.

 

Vertrek
Het event is zondag 30 september om 15.15 uur afgelopen. We sluiten af met een gezamenlijk dienst waar ouders vanaf 15.00 bij kunnen aansluiten, om de sfeer van Noorderwind nog even te kunnen proeven. Ouders/verzorgers halen de jongeren zelf op. Hierbij kan er natuurlijk samen gereden worden. Vanaf Groningen is het zo’n 1,5 uur rijden. Op locatie is genoeg ruimte om te parkeren.
Het adres van de Kroeze Danne is:
Kappelhofsweg 14
7495 RN Ambt Delden

Meeneemlijst
Wat moet je in ieder geval meenemen:

o Slaapzak of een dekbed (+overtrek)
o Hoeslaken (verplicht)
o Kussensloop (verplicht)

o Bord, kom (voor toetje, soep etc.), bestek en een beker met daarop je naam
o Handdoeken
o Toiletartikelen
o Sportkleding buiten (die vies en nat mogen worden)
o Sportschoenen voor sport en spel
o Warme trui / jas
o Extra sokken
o Bijbel (liefst BGT)
o Pen en papier
o Theedoek
o Verzekeringspas + identiteitsbewijs (verplicht)

Extra: (hoeft niet persé)
o Muziekinstrument (als je het leuk vindt om muziek te maken)
o Voetbal/ volleybal
o Spelletjes
o Iets lekkers (geen energiedrank. Ouders willen jullie hierop toezien? Bedankt!)

Wij hebben er enorm veel zin in!

Het Noorderwindteam.
Belangrijke informatie voor ouders:

EHBO en aansprakelijkheid
Tijdens het weekend zijn er bevoegd EHBO’ers aanwezig. Heeft uw kind extra zorg nodig, en heeft u dit nog niet doorgegeven, geef dit dan door via de mail. Noorderwind is niet aansprakelijk voor enig verlies van bezittingen of ongevallen tijdens dit Event.

Bij noodgevallen
In geval van nood zijn we tijdens het event bereikbaar op het nummer van Alex de Jong: 06-44091513