Woensdag 22 april 2020

Toen God ons afgelopen december het thema ‘Reset’ in gedachten bracht, had niemand kunnen voorzien hoe passend het zou zijn voor dit jaar. Het is alsof we als samenleving deze maanden massaal de resetknop ingedrukt krijgen. Het zijn lastige, gekke en soms frustrerende tijden die ons tegelijk kunnen terugbrengen naar de essentie van het leven – het leven dichtbij God. We bidden als Noorderwind dat jij en u Hem dichtbij ervaart tijdens deze bijzondere periode.

Het Noorderwind Event dat gepland stond van 8 – 10 mei kan natuurlijk geen doorgang vinden gezien de restricties op grote evenementen tot in ieder geval 1 september. We hebben na een tijd van gebed, overwegen en afwegen besloten om het event te verplaatsen naar het najaar en wel D.V. het weekend van 23 – 25 oktober. Dit is het meest geschikte (en dit jaar nog beschikbare) moment voor ons als organisatie, de locatie de Kroeze Danne en veel jongeren.

Als je nog steeds mee wilt hoef je niets te doen.
Als de nieuwe datum je onverhoopt niet uitkomt, kun je jezelf afmelden voor het ‘Reset’ event. Stuur ons een bericht via het Contactformulier voor 9 mei.

Daarnaast zijn we nog op zoek naar jongeren en ouders die willen (mee)bidden voor en met Noorderwind. We willen onder andere de tijd nemen om samen, op afstand, te bidden voor de jongeren en dat het event doorgang mag vinden. Mocht je/u dit graag willen doen, laat dit dan weten via een reactie op dit bericht. Dan nemen we z.s.m. contact op.

Tot slot: mocht jij of mocht u nog vragen hebben over ons Noorderwind weekend in oktober, stuur dan een bericht via het Contactformulier op de website.

We wensen jou en u sterkte met het goed omgaan met de uitdagingen van deze periode.

Team Noorderwind

Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven. – Matteüs 11:28