Ondersteunen door gebed

Een Noorderwind Event heeft als doel om Gods liefde door te geven aan jongeren. Dit kan niet zonder God en daarom is gebed onmisbaar. Tientallen mensen baden mee tijdens het afgelopen event. Wil je meebidden tijdens een event of bidden voor Noorderwind in het algemeen? Stuur dan een mailtje via het contactformulier. We zullen je dan een aantal gebedspunten opsturen zodat je gericht mee kunt bidden. Alvast bedankt!

Ondersteunen met financiële steun

We zijn op zoek naar mensen die Noorderwind een warm hart toedragen en financiële ondersteuning willen bieden. Doordat we de eventprijs voor tieners laag willen houden en ook door het jaar heen vervolgactiviteiten willen organiseren staan we voor een financiële uitdaging. Het event kost ongeveer 125 euro per tiener. We vragen €119,-.

We zijn daarom op zoek naar mensen die Noorderwind financieel willen ondersteunen. Heb jij Gods liefde leren kennen, heb jij hart voor jongeren die God (nog) niet kennen of wil jij jongeren laten groeien in hun relatie met God en heb jij financieel de ruimte om Noorderwind te ondersteunen, dan willen we jou vragen of jij Noorderwind financieel zou willen ondersteunen. Hoe je dit kunt doen, vind je hieronder.

Noorderwind financieel ondersteunen?

Dat kan! NL16RBRB0787690961 – Stichting Noorderwind.

Doordat bijvoorbeeld twee donateurs 30 euro te geven, krijgt een tiener, die niet genoeg financiële middelen heeft, toch de mogelijkheid om mee te gaan met het Noorderwindevent en meer te leren over Jezus.